The Mane Choice Do It ''Fro'' The Culture Magnificent Miracle Mask 177 ml

SKU
TMC1764
Op voorraad
Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 24,95

The Mane Choice Do It 'FRO" The Culture Magnificent Miracle Mask, deze speciale, iconische en revolutionaire makser is speciaal ontwikkeld voor Afro haar! Speciaal samengesteld met zwarte houtskool en zwarte komijnzaad om giftige stoffen te elimineren waardoor voedingstoffen en vocht effectiever kunnen doordringen om de eigen haartextuur te bevorderen.

De toegevoegde antioxidanten versterken en beschermen het haar tegen de elementen. Rijk aan voedingstoffen om haar en hoofdhuid te voeden en vrijheid te geven om onbeschaamd, volumineus en mooi te zijn!

The Mane Choice Do It 'FRO" The Culture Magnificent Miracle Mask, brengt haar met gestructureerde textuur PRACHTIG terug! Rijk aan voedingsstoffen om het haar te herstellen en diep te voeden. Helpt bij het hydrateren en versterken van binnen naar buiten. Levert intens voedende, zuiverende en herstellende eigenschappen. Verbetert, verzacht en hydrateert het haar aanzienlijk. Verzegelt de nagelriemen en zorgt voor een optimale definitie en intense volume. Verhoogt de elasticiteit en algemene vitaliteit van het haar.

*Intens voedend, zuiverend en herstellend
*Voedingsrijke formule verbetert de kracht
*Versterkt, verzacht en hydrateert aanzienlijk
*Bevordert een blijvende natuurlijke, gezonde glans
*Verbetert elasticiteit en algemene vitaliteit