Over ons

Sinds 2002 doen wij zaken in etnische schoonheidsproducten. Met een brede selectie schoonheidsproducten en cosmetische
producten die voornamelijk gespecialiseerd zijn in haar en huid, biedt ons bedrijf meer dan 200 merken, voornamelijk uit de hele wereld.

Hair Snap is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, bekend bij een grote, snelgroeiende groep klanten en leverancierszowel op de binnenlandse als op de internationale markt. De kracht van ons bedrijf is ons zeer uitgebreide assortiment aan productlijnen in
schoonheidsproducten en accessoires voor haar en huid, waaronder een ruime keuze aan pruiken en extensions. Wij verkopen alles wat je denkt nodig te hebben op het gebied van schoonheidsproducten. De webshop biedt dezelfde service die u van elke winkel mag verwachten. Ons speerpunt is ook hier om hoge service en kwaliteit te leveren en
de klant volledig tevreden te stellen. Het voordeel van de webshop is natuurlijk dat je vanuit huis 24 uur per dag in de webshop kunt surfen op productinformatie en reviews. Met de flexibiliteit van een online winkel kunnen we klanten van over de hele wereld bedienen, op elk moment en met een simpele druk op de knop.
Daarnaast zal ons bedrijf de productlijnen blijven uitbreiden met aantrekkelijke aanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen, voeg ons dan toe op social media.